Cytat:
Wracając do tematu to po prostu z czasem zaczynasz wychwytywać rózne niuanse, których wcześniej nie slyszałeś z racji zachwycenia się nowym autem Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Zresztą to nie tylko nowych aut dotyczy ale tez używanych - kupiłeś 10-cio letnie auto - jest pięknie i cicho, silnika prawie nie słychać - bo to coś "nowego" dla Ciebie, za 2-3 miesiące coś zaczyna drżeć, skrzypieć... coś gdzież puka. I to nie tylko z samochodami tak jest. Jeździć i się nie zastanawiać i co najwyżej muzę pogłośnić w aucie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
haha, no to podejście reprezentuje moja teściowa, która jeździ 30-letnim mercem. po co nasłuchiwać stuków w podwoziu czy silniku, lepiej podgłośnić radio i problemu nie ma
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
silnik mnie tak bardzo nie denerwuje, może to być zresztą autosugestia, bo żona zwróciła mi na to uwagę,a ona jeździ bez włączonego radia. co do pedału sprzęgła pojeżdżę jeszcze z tydzień, jeśli zacznie mnie wkurzać zaatakuję ASO.