Cytat:
|
Z tego co pamiętam to masz opcje 8" Ford Sync2 za 1200 zł i Sony za 2000 zł (8 głośników) i Sony za 3000 zł (12 glośników + Subwoofer)
Ja się zastanawiałem czy nie brać tego Sony.
|
PS
Od 2016 we wszystkich autach Ford będzie montował SYNC3 przy współpracy z kanadyjskim BlackBerry. SYNC2 z Microsoftem uznali za nielogiczny i trudny w opanowaniu po wielu skargach Klientów. W tym roku tylko nowy Mustang będzie miał SYNC3.
Może amerykanie mają inne pojęcie słowa "logiczny"...?
Bump:
Cytat:
Dzisiaj pierwszy raz widziałem na mieście nowego Mondka, kolor Lunar sky - nie było wow, jednak ruby do którego przymierzałem się ładniejszy - oczywiście kwestia gustu.
Zrezygnowałem jednak z Mondeo, zamówiłem demo Volvo XC60 z 2014.
Wszystkim, przyszłym i obecnym użytkownikom MK5 (innym "fordziakom" oczywiście też Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ) - życzę szerokiej drogi i przyjemności z jazdy. Sentyment po 8 latach jazdy c-maxem pozostał Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
Tez myślałem nad S80, jeździłem, testowałem... wygrał Ford miejscem w środku i dobrymi opiniami silników diesla. Volvo wprowadziło nowe jednostki w 2014 roku (mające jeden blok, różniące się osprzętem) i nie są jeszcze sprawdzone. To samo dotyczy 8 biegowej ASB.
Ale oczywiście przyjemności z jazdy.