View Single Post
Stary 18-03-2015, 19:58   #8
Jakub88000
ford::beginner

Imię: Jakub
Model: Ford Focus MK2
Silnik: 2.0
Rocznik: 2006
Domyślnie Odp: Moduł fabryczny centalego zamka.

Rozumiem, a powiedzcie mi za co jeszcze odpowiada ten moduł? jakie dodatkowe funkcje on pełni?

Problem wygląda tak, nie działa mi zamykanie i otwieranie wszystkich drzwi z poziomu kierowcy i pasażera. Zawsze muszę robić to z auta za pomocą pilota co jest dość uciążliwe zwłaszcza ze z tyłu są dzieciaki, a ich bezpieczeństwo jest dla mnie najważniejsze.

Mechanik powiedział mi, ze dużo bardziej opłaca się wymieć moduł i sprawdzić czy to nie jest jego kwestia, niż dobierać się do zdejmowania boczków i sprawdzenia siłowników i całych zamków.

CzerwonaMalyna(Kamil)
Powiedz mi bo widzę ze tez jesteś z Warszawy znasz kogoś kto dobrze to ogarnia albo kogoś kto mógłby mi w tym pomóc?

Czy te wskazania mechanika były słuszne czy tylko chciał sie mnie pozbyc bo to za duzo zabawy a za mało kosztujeGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Lubie z żoną naszą foczkę i raczej w nią inwestujemy niz jeździmy aby tylko jechać. Chciałbym mieć możliwość korzystania ze wszystkich udogodnień które ma i się nimi cieszyć. Zrobiłem juz w tym aucie tyle ze spokojnie [przekroczyłem jego wartość.

PomocyGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Pozdrawiam.
Jakub88000 jest offline   Odpowiedź z Cytatem