Cytat:
|
Zgadzam się, miałem BMW 7er. i w tej chwili wybrałbym nowego Forda raz jeszcze.... ale mi samochód służy do jeżdżenia a nie do stania w garażu.
Jeżeli ktoś chce zrobić Porsche 3-5 tys rocznie to w sumie czemu nie... nawet mu klocki starczą na 10 lat, opony tez na 10 lat....
Porównując auta: Ford z Porsche które nawijają kilometry pow 40 tys rocznie to Porsche zjada Cię finansowo w rok dwa.
Ekonomia i zdrowy rozsądek kończy się na segmencie D "normalnych" samochodów Ford, VW, Skoda itp (do których nie zaliczam np Merca, BMW bo to są marki premium ).
Marki premium mają politykę wysysać kasę z portfela Klienta nie tylko w momencie zakupu ale przez cały okres eksploatacji. Jeżeli ktoś się łudzi że kupi nowego/użuwanego Merca, BMW, Porsche i będzie serwisował w cenie Fiata, Forda to się grubo myli ;-) taki lajf...
|
Święte słowa kolego
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Możemy epopeje napisać czym kto jeździł ale każdy Ci powie że z tego segmentu nie ma tanich części..... patrz , ja w rok do 200sx dołożyłem ze 30tys żeby to mniej więcej jezdziło wystrojone na DET III a później na NISTUNE..... ford to ford ale wole to niż
XXXXXXX się porsche lub q7 ..... ML tez
XXXXXX.... Z autopsji tylko powiem że jeździłem Infiniti i to polecam
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Tacie się Audice spaliły także nie będę więcej pisał
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.