View Single Post
Stary 20-03-2015, 13:32   #1
sebolek2
ford::average

Imię: Sebastian
Model: Focus MK3 HB
Silnik: 1.6 TDCI 115KM
Rocznik: 12.2011
Smile Przeróbki, doposażenie, co możemy zamontować?

Przenoszę ten temat tutaj, bo wkradł się do mojego poprzedniego tematu.
Chodzi mi głównie o to, że chciałbym doposażyć sobie samochód o różne dodatkowe rzeczy. Autko mam dwa tygodnie i już dorobiłem sobie chipa, tempomat, automat do świateł (wymiana włącznika), ciemne szyby z tyłu samochodu.

Teraz chciałbym, jak ktoś już zasugerował zamontować elektryczne podgrzewanie TPC, czy jak się to tam nazywa Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Myślałem również o dołożeniu sobie relingów dachowych, bo ich nie posiadam, a podobno otwory w karoserii już są. Czy ktoś ma jeszcze jakieś pomysły? Upadł pomysł z podgrzewanymi siedzeniami, nie przemawia to do mnie, mam w drugim aucie i nie używam.

Czekam na jakieś ciekawe pomysły Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. bardziej chodzi mi o przeróbki, które coś dadzą, niż będą wyglądać jak np nakładki na pedały, które są mi całkowicie zbędne Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
sebolek2 jest offline   Odpowiedź z Cytatem