Przejechałem się nim 2-3 km, ale na ciepłym i było wszystko ok.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Takie mam info od kolegi:
Nie wiem jaki to gaz, ale montował mi go dobry kolega. Miała to być bardzo dobra instalacja, ale firmy nie pamiętam, zresztą nic mi to nie mówi. Działa bez zarzutu, dzisiaj jadę jeszcze wymienić listwę zasilającą na nową, bo falują trochę wolne obroty. Samochód wyjedzie ode mnie do kupca w stanie co najmniej bardzo dobrym. Spalanie gazu to od równych 10-ciu l. na trasie do ok. 16-tu w mieście z włączoną klimą. Benzyny nie wiem ile pali, bo nigdy nie liczyłem. Oleju nie ubywa między wymianami w ogóle.
Jest sekwencyjny. Wczoraj wymieniłem listwę wtryskową i wgrałem nowy soft, żeby nikt nie narzekał.
Żeby uprzedzić pytania, gaz został przy okazji wyregulowany, zoptymalizowane mapy itd. Robi to mój kolega, więc mam zaufanie do niego.
Na gazie zrobiłem ponad 100.000, zakładałem zaraz po kupnie. W międzyczasie oprócz butli prawie wszystko było wymieniane. Ostatnią rzeczą jest listwa zasilająca i wtryski gazu (ubiegły piątek). Gaz jest w stanie idealnym, świeżo ustawiony itd. Na kilkadziesiąt tys. kilometrów spokój.
Auto od kolegi/znajomego, aczkolwiek mechnik mi odradza ze względu na drogi w naprawie ceramiczne gniazda zaworowe, ktore sie niszczą w kontakcie z gazem lpg.