View Single Post
Stary 20-03-2015, 20:27   #33
MichalTJE
ford::average

Imię: Michał
Model: Ford Kuga
Silnik: 2.0 TDCi
Rocznik: 2010
Domyślnie Odp: Jakie zmiany w nowej edycji map 2015 do TravelPilot NX SD oraz NX DVD

Świętokrzyskie>Mazowieckie>Łódzkie:
Jedrzejów>Radom> Błędów>Łowicz>Grójec>Jedlnia...
prowadzenie bez zastrzeżeń szczególnie okolice Belska, Grójca, poprawione dość mocno w porównaniu z 2014, rozjazdy na Mszczonów Sochaczew idealne prowadzenie, A2 bez żadnej skuchy...
Jedlnia>Radom (poporosiłem o omijanie korków Fast Road + info o często występujących zatorach - poprowadziło mnie na Wsole o 6,30... kto wjeżdza do Radomia od strony Lublina zna temat dantejskich scenGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.) > Stara Błotnica>Drzewica>Sulejów>Jędrzejów = żadnego lagowania, obwodnica Opoczna zaktualizowana (jeśli jest w 2014 proszę mnie poprawić)... tu ciekawostka każda mapa prowadziła mnie zawsze z Sulejowa przez Przedbórz do J-owa - aktualizacja 2015 ominęło tą możliwość powód - zamknięta droga więc pewnie w założeniach jest wpis...
900 km - zero pomyłki (w jednym przypadku był brak rozjazdu nieistotny bo nie pamiętam gdzieGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Pozdrawiam M.

Ostatnio edytowane przez MichalTJE ; 21-03-2015 o 21:17
MichalTJE jest offline   Odpowiedź z Cytatem