-> lekturka
http://forum.fordclubpolska.org/showthread.php?t=91576 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
ja jak tu już gdzieś tutaj pisałem, kupiłem sobie do mondeo3 4 nowe chińskie wspaniałe opony, szybciutko wyłysiały, w deszczu nie przekraczałem 70 km/h bo fosa, zgodną z prawdą opinię zamieściłem tam gdzie kupiłem - oponeo.pl (były same pozytywne jak w tych atlasach) i... zniknęła bez śladu
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Teraz na terenówce mam jakieś 4 chińskie zimy, nazwy nawet nie pomnę, bieżnika mnogo, ostatnio po deszczu przy wyjeździe z ronda załapałem takiego boka, że już myślałem, że się zabiję, prędkość wiadomo, niewielka, bo ile można mieć wchodząc kioskiem w rondo, od tej pory ronda pokonuję 5km/h i czekam na wygraną w lotto, żeby sobie kupić coś normalnego
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.