View Single Post
Stary 20-03-2015, 23:35   #692
AgaZet

Domyślnie Odp: Chcesz kupić Transita? Tu pytamy o auta z ogłoszeń

Bardzo dziękuje za wasze uwagi, faktycznie, że po numerze VIN wychodzi, że tam nie powinno być tych ławek 2 i 3 rzędu, niby to przeczytałam, ale sama chyba uwierzyć nie chciałamGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum., a to że był to blaszak, to po tym wpisie mam poznać 'Regular Cargo Van"? Bardzo dziękuję...jeden-dwa posty, a tyle już nauki z nichGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ja takiego właśnie potrzebuję krótki i niski, mieszczę w nim dzieciaki na zawody z torbami weekendowymi tylko. Teraz też takim jeździmy i się mieścimy, tylko się już nieco postarzał i 2 pokolenia małych sportowców przerobiłGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.. No to śmigam dalej szukać, a swoją drogą dużo ich nie ma aby przebierać i wybieraćGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
  Odpowiedź z Cytatem