View Single Post
Stary 22-03-2015, 00:20   #1
M.A.G.
FCP member

Imię: Marek
Model: S-Max / Octavia / Journey
Silnik: 2.0EB PS / 1.5TSI DSG / 3.6V6
Rocznik: 2010 / 2021 / 2015
Domyślnie Autorenowacja - zastanawiam się

Witam Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Ponieważ lubię swoje Fordy (dziwne co Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ) to zastanawiam się nad ich gruntowną renowacją - na pierwszy ogień poszedłby Mondek - bo starszy Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Zastanawiałem się jak by to zrobić w swojej okolicy, ale sprawa wygląda tak, że jak ktoś lakieruje to nie robi mechaniki lub elektryki itp. więc szukam kogoś kto zajmie się autem kompleksowo.

Wyobrażam sobie to tak, że oddaję auto z listą rzeczy i bolączek które zauważyłem - jest ono rozbierane do blachy, cały środek wyciągnięty.

Potem na nowo pomalowane i poskładane - a przy okazji jego składania wszystko co ma ślady znacznego zużycia lub jest niesprawne/uszkodzone zostaje naprawione/wymienione/zregenerowane.

Czy możecie mi polecić jakiś zakład/firmę/osobę która kompleksowo odświeża/odnawia auta Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. (zależy mi też na tym, żeby auto nie stało tam pół roku Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. )

Czy ktoś miał do czynienia z firmą "Auto Renowacje" pana Jacka Kucharskiego ze Swarzędza Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
http://www.autorenowacje.pl/

Dziękuję za wszystkie odpowiedzi i sugestie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
M.A.G. jest offline   Odpowiedź z Cytatem