Temat: [Mondeo 2007-2014] Stylizacja nadwozia
View Single Post
Stary 22-03-2015, 17:52   #2756
siara1983
ford::average

Imię: Marcin
Model: Mondeo MK4 Titek S
Silnik: 2.0 tdci 177/403
Rocznik: 2008
Domyślnie Odp: Stylizacja

Cytat:
Napisał MaXyM Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Panowie, interesuje mnie tylny wing do MDO FL.
Mam oryginalnie zalozony pakiet S ale bez skrzydla.
Wszystkie oferty jakie widzialem (allegro, ebay) sa chyba od tego samego polskiego producenta. A nie tak dawno widzialem tu na forum uwage ze jakos nie jest najlepsza.
Moze ktos rozwinac kwestie jakosci? Ew inne roznice w stosunku do orig?
Mozna taki wing kupic sam w ASO?
Zakladam ze nie ma znaczenia czy FL czy przedFL?
daruj sobie tą lotkę z allegro....jakość wykonania kaszana. Jak masz fabryczny pakiet S tak jak ja to w grę wchodzi tylko oryginał, mi się udało nabyć w ASO za przyzwoitą cenę Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Co do tych z allegro czy innych portali to brzegi lotki w miejscu łączenia z klapą mają bardzo duży rant który nie łączy w jedność z blendą klapy i wygląda to pasudnie.

Moja już jest pomalowana w ASO i czeka na montaż, ze względu na brak czasu będę bardzo chciał ją zamontować jeszcze przed świetami, myślę że mi się udaGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

http://forum.fordclubpolska.org/show...9&postcount=23

Ostatnio edytowane przez siara1983 ; 22-03-2015 o 17:57
siara1983 jest offline   Odpowiedź z Cytatem