Sam widzisz... zdania są podzielone.... Prawidłowe osadzenie felg ori forda to et 52,5 nic nie obciera itp... Ja w tej chwili mam ori 15" 195/50 i mam spory prześwit między oponą a nadkolem... co do wysokości myślę że 17'' na takiej niskiej gumie wejdzie ładnie... wg mojego kolegi te kółka będą Ci wystawały poza obrys o ok 2cm... Co może powodować mocne zabrudzenia karoserii...Nie zmieniam zdania że będzie wyglądał fajnie ale co do spasowania to możesz mieć problemy z obcierką.... nie wspominam już o tym co pisali koledzy w temacie, Który Ci wkleiłem dot. zużywających się szybciej podzespołów zawieszenia... Mogę Ci doradzić kupić felgi dedykowane do focusa 16" z et 52,5 na które możesz założyć 205 i też będzie fajnie wyglądał a przy tym nawet jeździł
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Ale wszystko kwestia pieniędzy i zdrowego rozsądku
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ori 16" kupisz taniej te są ładne...
http://allegro.pl/alufelgi-6jx16-et5...111622625.html fajny prześwit i przede wszystkim stricte do focusa.
Pzdr