View Single Post
Stary 23-03-2015, 09:20   #30
daniellson
ford::advanced

Imię: Daniel
Model: focus ,civic , escape
Silnik: 1,6
Rocznik: 1998
Domyślnie Odp: Dziwne zachowanie zawieszenia po wymianie opon

Cytat:
Napisał mich_do Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Można wiedzieć co masz na myśli pisząc do remontu całe zawieszenie? Bo obawiam się ze prędzej będę jeździł autobusem niż włożę w to auto kwotę wyższa niż 200 złotych... Zabawa z tulejami z tyłu tez szczerze mówiąc nie wiem na czym polega
Musisz to wziąć na spokojnie ,po kolei u DOBREGO mechanika ,aby nie wymieniać częśći które są ewentualnie dobre .Jednak rocznikowo toje auto to juz zaczyna być starawe 11lat .Jeżeli nie był doinwestowywane na bieżąco ,to podejrzewam po Twoich wpisach ,że zwyczajnie zawieszenie masz do roboty ,i jeszcze Bóg wie co ,może auto miało przeszłość kolizyjną .
Niestety tak jest ze starymi autami ,ciągła walka z niedomaganiami , jeżeli się chce jeździć pełnosprawnym focusem .Zawieszenie fajne, jednak tylko wtedy , kiedy jest sprawne .
200 zł to jeden wahacz kosztuje
Przeglądnij moje posty ,i policz sobie ile poszło kasy na wieczne naprawy i regulacje(auto drugie by kupił ) .
Forda mam od nowości 17lat ,jednak dzięki temu jest w stanie technicznym jak 2 letni
Dla przykładu w Volvo ani razy jeszcze nie byłem na poważnej naprawie u mechanika ,tylko tarcze świece i olej
daniellson jest offline   Odpowiedź z Cytatem