View Single Post
Stary 24-03-2015, 14:15   #198
grafiq
ford::average

Model: Mondeo Mk4/Focus Mk3
Silnik: 2.0 PB+LPG/1.6 EB
Rocznik: 2009/2011
Domyślnie Odp: Czy tuleja z tylnego zawieszenia jest wymienialna osobno - patrz foto

Cytat:
Napisał petrus1 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ja za swoje Lamfordery z neta - 2 szt. dałem 205PLN z przesyłką.
Jeśli masz na miejscu w ASO za 90PLN za sztukę to może warto u nich kupić? Na samych tulejach nie ma żadnego oznaczenia (firmy), ale opakowanie było już firmowe - niebieskie z naklejką z numerem produktu. Na rynku są tuleje "czarne" i "srebrne" - metal tulei w takim kolorze. Z takimi się spotkałem. Czarne, to wyrób z fabryk - firm z Hiszpanii lub Polski. Srebrne to Lamforder. Takie wnioski mam po porównaniu kilku sztuk jakie miałem w ręku i informacji od sprzedawcy skąd ma towar. Może to mylny trop ale jak do tej pory się potwierdzał.
Kupiłem te w ASO. Są w fordowskim opakowaniu. Z tego co widziałem w sklepach internetowych te tuleje są oferowane od 3 producentów: Febi- czarna obudowa, Ford - srebrny połysk i Lemforder -srebrny mat. Te kupione przeze mnie są srebrne połysk, czyli niby Fordowskie.
grafiq jest offline   Odpowiedź z Cytatem