Kilka zczipowanych i nie tylko aut zrobiłem już i póki co nikt nie narzekał, a wręcz chwalili sobie
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Ale nie będę też ściemniał, że mam takie doświadczenie jak tedi_k, czy mayak. Było by to spore nadużycie. Jestem na samym końcu w hierarchii fachowców na tym forum (znam swoje miejsce) i robię tylko to co potrafię robić i przetestowałem na swoim samochodzie, innych rzeczy się nie tykam. Także z czystym sumieniem polecam Ci tedi_k'a, choć to co potrzebujesz jestem w stanie również i ja zrobić. Aktywacja tempomatu po tych x-razach zaczyna się wydawać banalnie prosta, no ale zawsze coś może pójść nie tak. Choć odpukać u mnie nic takiego nie miało jeszcze miejsce
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.. To znaczy nic z czym sobie nie dałem rady
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum..
Jak chcesz to wpadnij na spota w sobotę, bo już się do mnie kolejka ustawiła na nim
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum., także zabieram kompa i interfejsy. Przy okazji nowy spotowicz jest na wagę złota
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.. No i poznasz paru fajnych ludzi.
Oczywiście każdego zapraszamy, jak tylko ma ochotę wpaść...