Temat: [C-MAX 2003-2007] Naprawa szyby podgrzewanej
View Single Post
Stary 28-03-2015, 00:30   #17
Rafał A.(antek)
FORD|AUTHORIZED

Model: Mondeo 4_Focus_Focus 2_Galaxy 3
Silnik: 2.5 T_2.0 16V_1.8 16V_2.0 TDCI
Rocznik: '07_'99_'06_'07
Domyślnie Odp: Naprawa szyby podgrzewanej

Cytat:
Napisał kuderw Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Nie wiem jak wyglada zdjecie bo nie chce mi sie otworzyc, wiec moze odposcie sobie takie daremne komentarz tylko po to zeby komus dowalic.
To nie są daremne komentarze,
z powodu Twojego lenistwa/ignorancji/złej konfiguracji przeglądarki itp chcesz zafundować koledze 45min nie potrzebnej roboty, przy której jeszcze dodatkowo może cos uszkodzic itp.
Cytat:
Napisał kuderw Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Pozdrawiam i zycze wyrozumialosci, bo jak widac kilka postow wyzej Polak, Polakowi wilkiem a nie sprzymierzencem.
więc nie wiem kto tu komu wilkiem... bo można by przypuszczać ze Twoja wypowiedz jest mało sprzyjająca skoro jest bez sensu , wprowadza w błąd i zmusza do bezsenswnej pracy.

Cytat:
Skoro co niektorzy maja taka wielka wiedze i nie chca sie nie podzielic, a w zamian za to obrazaja innych to po co tu wogole zagladaja
ale kto sie nie dzieli wiedzą, i kto kogo obraża? kogo masz na mysli - do kogo te słowa?

Cytat:
Rafal A - diagnoza to jedno a sprawdzenie wszystkich mozliwosci to drugie.
jasne byle z sensem.