View Single Post
Stary 28-03-2015, 00:53   #518
RachelWallace
ford::amateur

Imię: Michał
Model: Focus mk2
Silnik: 1.6 benzyna
Rocznik: 2007
Domyślnie Odp: Warsztaty w Łodzi

Witam,

Kupiłem Focusa mk2 - 2007, benzyna 1.6 - 100km, chciałem zrobić: rozrząd, pompę wody + wszystkie filtry: paliwa, powietrza, oleju, kabinowy. Części już kupiłem (skf, filtron).
Dodatkowo na przeglądzie wyszło, że przedni zderzak od spodu jest mokry - z prawej strony tuż pod chłodnicą - także pewnie coś cieknie ale trudno powiedzieć co bo nic nie widać - może chłodnica?
No i jeszcze klimatyzacja wydaje dziwny odgłos - po włączeniu słychać ją tak jak nie powinno - trudno mi to opisać, w każdym razie poza nabiciem i odgrzybieniem potrzebuję kogoś kto będzie w stanie ją ewentualnie serwisować.

Przejrzałem chyba ze 30 stron tego tematu i widzę, że jedyne dwa polecane warsztaty to: Rafał A.(antek) oraz motorek. No ale właśnie, spojrzałem na google street view i ja ani na krokusowej ani na niezapominajki żadnego zakładu mechaniki nie widzę Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Czy polecacie kogoś jeszcze?
Kolega mi wspominał o warsztacie na przeciwko manufaktury na drewnowskiej koło groty solnej ale bez przekonania.

pozdrawiam
/Michał
RachelWallace jest offline   Odpowiedź z Cytatem