Odp: Focus Mk2 tdci - ciekawostka
Kolego jarhel74 sorry ale źle myślisz. Wrzucanie użytkowników samochochodów WE,PO, DW i innych do jednej szufladki to błędne myślenie. Sam jeźdzę jako Ph już długie lata i mimo,że samochód firmowy szanuję go jako swego a i prędkości powyżej 110 rzadko kiedy osiągam. Inni Ph których znam styl jazdy mają podobny, nawet gorszy(wolniejszy). Jak z samochodem coś się dzieję to po prostu jadę do mechanika(fakt nie aso) i naprawiam. Nie zastanawiam się czy wymienic coś teraz czy może poźniej albo może wogóle, kasa mnie nie interesuje, auto ma jeździc.
Prywatnie sam mam samochód pofirmowy i nie narzekam. Wolę kupic samochód który w roku robił 40 tyś niż przez pięc lat. Tłumaczyc chyba nie muszę dlaczego.
Mam kumpli którzy prywatnymi samochodami na oleju jeźdzą po 30 tyś a klocki im piszczą bo szkoda im kasy. Takie auto jest lepsze ?
Oczywiście to nie reguła , w zasadach są wyjątki. Natomiast regułą przy kupowaniu samochodu konieczne jest dokładne sprawdzenie samochodu a nie kierowanie się uprzedzeniami.
|