I w końcu i mi udało się upolować skórzano-alcantarowe wnętrze, i to takie jakie najbardziej chciałem, bo z titanium S
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. wnętrze ogólnie jest w fajnym stanie, żadnych przetarć czy dziur, niestety nie ma wentylacji i uchwytów na kubki w tylnym podłokietniku,a zależało mi na tym, bo brak elektryki mi nie przeszkadza ( sam prowadzę madka ) po za tym, to brakuje w fotelu pasażera regulacji wysokości, w starych fotelach była. Wnętrze było z kombiaka , i jak już tu było pisane bez problemu pasowało do heczbeka łącznie z boczkami, tylko te nowe przednie były połamane i przekładałem tylko tą skórzaną wstawkę do swoich i chyba tylko ja mam teraz ghie z czerwoną nitką na boczkach
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ponadto niestety troszkę trzeszczy fotel kierowcy
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. , i coś jest nie tak z oparciem tylnej kanapy, bo jak bym nie przykręcał-regulował oparcie nie chcą się "zejść" na równo ( widać to na fotce ) I na koniec , cały ten interes kosztowa mnie 1200zl .
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.