Temat: [Fiesta 2001-2008] Jaki współczynnik ET felg aluminiowych?
View Single Post
Stary 30-03-2015, 21:17   #22
marko52
ford::advanced

Imię: marek
Model: FIESTA
Silnik: 1250 ZETEC S
Rocznik: 1997
Domyślnie Odp: FELGI ALUMINIOWE 15, opony letnie

Cytat:
Napisał madziula66 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Witam wszystkich klubowiczów forda Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Mam prośbę, przymierzam sie do zakupu alufelg aluminiowych orginalnych fordowskich. Powiedzcie czy macie jakies doświadczenie z kupowaniem używanych alufelg ? czy może lepiej nie zawracac sobie głowy z używanymi ? chodz cena nowych nie jest zachęcająca Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. No i co ważniejsze jakie opony letnie możecie mi polecić bo moje zimówki to masakra są strasznie głośne ale takie niestety juz były jak kupowałam auto.
Poproszę o jakąś rade jak ktoś wie coś w tym temacie z góry dziękuje Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Przy zakupie opon sprawdż datę produkcii,a do aulofelg powinny być specjalne śruby.
marko52 jest offline   Odpowiedź z Cytatem