Problem się rozwiązał, ale po kolei.
Pojechałem na stację diagnostyczną, facet tam bezradny, jedź do mechanika.
U mechanika potwierdzili, żeby sprawdzić czy siłownik z silniczka siedzi w gnieździe w lustrze.
Wyciągnąłem lampę i przez dziurę ze świateł mijania widać to gniazdo i siłownik (nie wpadłem na to żeby zrobić zdjęcie
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.). Jednak siłownik był w gnieździe! Porównałem z drugą stroną (gdzie jest dobrze) i nic mi nie wpadło do głowy oprócz jednego.
Sorry za mój talent w paincie
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Wygląda to tak:
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Mniej więcej oczywiście.
A u mnie ta kulka była całkiem po prawej stronie. Wziąłem śrubokręt i przykładając go do czarnego gniazda pchnąłem tak, żeby byłą na środku. Niestety trochę przedobrzyłem i przejechała nawet dalej niż środek.
Wizualizacja
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. :
Na czerwono zaznaczyłem gdzie przyłożyłem śrubokręt żeby to pchnąć.
I tyle. Samo gniazdo nie było luźne, ale można było je poruszyć. Trzyma się na jednej śrubce, jej nie ruszałem.
Po tym poskładałem wszystko, pojechałem na stację diagnostyczną, ustawili światła i świeci już normalnie.
Może komuś się przyda ten temat w przyszłości