View Single Post
Stary 31-03-2015, 09:51   #1074
siebek
ford::advanced

Model: Volvo V90 T8
Silnik: 2.0 T8 390KM
Rocznik: 2019
Domyślnie Odp: Mondeo MK5 vs konkurencyjne auta

A czemu miałbym narzekać na Mondka? Wybrałem go w pełni świadomie sprawdzając uprzednio konkurencję. Jestem w pełni świadom wszystkich jego wad ale przecież nie ma samochodów idealnych. Nawet jakbym kupował 5er albo A6 za dwa albo nawet trzy razy tyle $$$ to pewnie zawsze coś by mi nie pasowało i do ideału by brakowało Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Miałem kupić dwuletniego Mk4 z niskim przebiegiem ale nie chciałem za rok czy dwa poczuć nienawiści do tego samochodu Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Obecnym jeżdżę już prawie 3 lata i czuję, że kolejny taki sam samochód to byłaby pomyłka.

Poza tym skusiła mnie dobra oferta na Mondka. Pomimo raczej niskiego rabatu (ok. 20.000zł przy dużo wyższej cenie samochodu niż w PL), załapałem się na promocję kredytu (1% przez cały okres), no i najważniejsze - 5 lat gwarancji na cały samochód (ważne w miejscu gdzie roboczogodzina mechanika kosztuje w przeliczeniu 700zł Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. )

@zmoorka :
Wątpię, żeby wprowadzenie Sync3 było powodem do fl.
siebek jest offline   Odpowiedź z Cytatem