A czemu miałbym narzekać na Mondka? Wybrałem go w pełni świadomie sprawdzając uprzednio konkurencję. Jestem w pełni świadom wszystkich jego wad ale przecież nie ma samochodów idealnych. Nawet jakbym kupował 5er albo A6 za dwa albo nawet trzy razy tyle $$$ to pewnie zawsze coś by mi nie pasowało i do ideału by brakowało
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Miałem kupić dwuletniego Mk4 z niskim przebiegiem ale nie chciałem za rok czy dwa poczuć nienawiści do tego samochodu
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Obecnym jeżdżę już prawie 3 lata i czuję, że kolejny taki sam samochód to byłaby pomyłka.
Poza tym skusiła mnie dobra oferta na Mondka. Pomimo raczej niskiego rabatu (ok. 20.000zł przy dużo wyższej cenie samochodu niż w PL), załapałem się na promocję kredytu (1% przez cały okres), no i najważniejsze - 5 lat gwarancji na cały samochód (ważne w miejscu gdzie roboczogodzina mechanika kosztuje w przeliczeniu 700zł
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. )
@
zmoorka
:
Wątpię, żeby wprowadzenie Sync3 było powodem do fl.