Temat: [S-MAX 2006-2015] Czujniki ciśnienia w oponach
View Single Post
Stary 31-03-2015, 19:16   #238
Speedo
Junior Moderator

Model: S-Max
Silnik: 2.0 TDCI
Rocznik: 2008
Domyślnie Odp: Czujniki ciśnienia w oponach

Cytat:
Napisał mm32 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Jest ktoś chętny do przetestowania czujników z volvo ?
Tutaj są w dobrej cenie:
http://allegro.pl/czujnik-czujniki-c...179442407.html
Sprzedawca co prawda pisze,że są z forda,ale po numerze części widać,że są dedykowane do volvo.Ciekawe,czy będą działały w fordzie.

wczoraj założone na felgi, dziś na auto, wszystko działa sprawnie, mam już rozpiskę, jutro tylko zamienię koła żeby pokazywało poprawnie, jak trochę tajfun sfolżeje

koszta:

czujniki 155 (dzięki koledze mm32)
oponiarz 80

miny sąsiadów na widok gościa zakładającego letnie kapcie w ciężkiej śnieżycy - bezcenne Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

największe jaja były z oponiarzami bo nie chcieli tego zakładać, jeden renomowany serwis zrobił mi wykład, jak to trzeba sparować, zaadaptować, skonfigurować i aktywować, że moooooże serwis forda da radę ale to też nie na pewno i że oni nie zrobią bo będę potem miał do nich żale, nawet nie mówiłem, że serwis forda to może do mnie wpaść na doszkalanie, powiedziałem dowidzenia i wyszedłem, inny uparcie twierdził, że gumki na zaworach są jednorazowe i MUSZĘ kupić od niego zestawy naprawcze za 40pln/szt inaczej nie założy bo będzie uciekało, jako że zestawy te są na alledrogo po 19 to podziękowałem i wyszedłem, dopiero po znajomości u kolegi kolegi nie było problemu, gumki na zaworkach maznął tym szczeliwem co się smaruje ranty opon, powiedział że robił to milion razy i nikt nie reklamował i faktycznie zrobił sprawnie i bez problemów/wykładów/naciągania

błąd czujników na razie mnie nie dopadł, ale co ja tam przejechałem, z 5km żeby pokazało tylko ciśnienie, pewnie później mnie dopadnie...

czekamy aż kolega z Rosji skończy przeprowadzkę i zapoda pacz do tpms Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

aaa i jeszcze jutro to http://allegro.pl/metalowe-nakretki-...145128575.html sobie zapodam na ukoronowanie operacji Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Ostatnio edytowane przez Speedo ; 31-03-2015 o 19:18
Speedo jest offline   Odpowiedź z Cytatem