Temat: [Fiesta 1995-2001] Brak reakcji po przekręceniu kluczyka
View Single Post
Stary 01-04-2015, 23:42   #9
Xennon
ford::amateur

Model: Fiesta
Silnik: 1.3 Endura
Rocznik: 1997
Domyślnie Odp: Brak reakcji po przekręceniu kluczyka

Dzięki wielkie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Jutro będę próbować reanimować furę. Styki na akumulatorze czyściłem papierem ściernym przed ładowaniem przez prostownik, czyli jakieś 3 dni temu, więc myślę, że jest okej Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Nie wiem czy to będzie przydatne, ale postaram się przybliżyć genezę powstania problemu.

Jakieś 3 miesiące temu po raz pierwszy wystąpiła ta sytuacja z odpaleniem, gdy parkowałem na mieście, jednak po kilku próbach kręcenia kluczykiem, immo odczytało klucz i odpaliło.

Miesiąc temu również pojawił się ten problem, naprawił się znowu samoistnie, lecz teraz po dłuższym czasie, chyba z pół godziny siedziałem i manipulowałem kluczykiem.

Teraz fiesta padła i nie wstaje, ale jutro zrobię jak mówisz Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Poczyszczę wszystko jak leci!
Xennon jest offline   Odpowiedź z Cytatem