Temat: [Mondeo 2007-2014] Podjazd pod górkę: Hill Assist
View Single Post
Stary 02-04-2015, 15:43   #222
MaXyM
ford::expert

Imię: Michał
Model: Mondeo MK5 FL Vignale
Silnik: 2.0EcoBlue
Rocznik: 2020
Domyślnie Odp: Podjazd pod górkę: Hill Assist

No to jest bardziej ciekawe niz sadzisz.

Ja mieszkam w Pradze/CZ. Ale w Rzeszowie/Kraku mam rodzine. Na Alle zamowilem pompe planujac zmienic ja tu bedac na odwiedzinach swiatecznych. Ale znajomy mechanik, ktory wczesniej pracowal w ASO juz tam nie pracuje a nie ma dostepu do aktualnego IDSa. Wiec wymiekl.
Ale... pompa przyszla uszkodzona, na szczescie wysylajacy zgodzil sie na wymiane - podjechalismy do niego (Radzyń Podlaski, 260km w jedna strone) i okazaloo sie ze to punkt sprzedazy czesci odzyskanych z fordow (nowych, mowili od 2009). Rozebrane nowe Smaxy etc, czesci sprowadzane z Europy
Dostalem pompe FB zamiast uszkodzonej FA, a przy okazji zapytalem o komplecik do ACC. Za 500PLN wyrwalem radar, modul i przyciski Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
To moja historia Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Teraz wszystko czeka na montaz.

Ostatnio edytowane przez MaXyM ; 02-04-2015 o 15:46
MaXyM jest offline   Odpowiedź z Cytatem