BCM dziś nadszedł, wpadłem jak Rambo do auta, rwę skrzynkę, wkładam drugą, kumate - nawet VIN na nich napisali
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Podłączam IDS - uuu Miły Pan mi sprzedał z kraszem
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Wykasowałem, chwila strachu przy programowaniu kluczyków bo miał jakieś obiekcje, inicjalizację modułu chciał i jakieś zawiłe kody ale poszłooooo
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. CCC od nowa musiałem stworzyć bo przed zmianą zapomniało mi się zczytać i zapisać
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. No to przejażdżka - pierwsza zła wiadomość, koła znów trzeba przekładać. Ale jak się bawić to na całego, 3x w ciągu tygodnia zmiana kół, krótka przejażdżka i druga zła wiadomość - "monitor opon usterka"
Czyli zamontowanie BCM z literką C nic nie daje w sprawie wspomnianego komunikatu, albo anteny albo kolega z Rosji, kosztowna lekcja
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. 3 zmiany kół, 500pln a monitor wyłączony
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.