Cytat:
|
Czy jak przechodził ktos z 16 na 18 to czg nie ma problemu aby dojazdowka 18 zmiescila sie w miejsce dojazdowki 16?? Cos mi sie wydaje ze jest tam miejsca niezbyt i nie wiem czy nie trza bedzie zmienic na 17
|
U mnie fabrycznie dojazdówka to 16" i bagażnik trochę mniejszy (płytszy )przez pianki choć nigdy tam jeszcze 18"tki nie pakowałem
Bump:
Cytat:
|
DOKŁADNIE taką samą sytuację miałem u siebie na tych Bridgestonach. Po założeniu DUNLOPów miałem wrażenie jakby mi przy okazji zrobiono generalny remont zawieszenia. Nie mam pojęcia dlaczego tak było, ale pierwsze 30 tys. km wspominam bardzo źle w kwestii prowadzenia mojego mondka. Totalnie inne auto po zmianie opon!!!!
|
Dwie te same opinie to już przypadek nie jest
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ... a ford z tego co widać już tych opon fabrycznie nie zakłada na nowym mk5 i focusie st widziałem oponki , które założyłem
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.