Odp: Mondeo MK5 vs konkurencyjne auta
Powiem tak ja kupiłem mk5 i jest to mój pierwszy FORD mam nadzieję że bedę zadowolony jak z innych.Mając OPLA astra J chciałem kupić insignie bo jestem zadowolony z astry ale po przejechaniu odechciało mi się bo hałas i ilość miejsca zdyskwalifikował isie.Passat B8 z zewnątrz nic ciekawego zero charakteru, jazda poprawna choć spodziewałem się o wiele więcej.Peugeot 508 GT 180 PS w dieslu jazda super ale cena taka ze za nowe mondeo miałbym Peugeota 508 demo no i wygląd kiepski i na dodatek sedan.Mazda 6 odpadła nawet nie jechałem bo wygląd piękny ale ogólnie wydaję mi się tandetna, tak wielki samochód z wagą 1300 kg mowi samo za siebie z czego jest zrobiona.Patrząc na to forum widzę że wielu posiadaczy MK4 zakupiło MK5 tak wiec nie może być tak źle z nowy Fordem.
Bump: i nie rozumięm wielu rozgoryczonych Użytkownikow MK4 którzy jadą na MK5. Może dlatego że porównują skok technologiczny z MK3 do MK4 i spodziewali się że skok z MK4 do MK5 będzie taki sam i spodziewali się że MK5 będzie miał skrzydła i automatycznego pilota żeby do chaty po imprezie dowiózł.
|