Panowie, czytam z przerażeniem tę listę. Szkoda, że nie widziałem jej pół roku temu, wtedy chyba zdecydowałbym się na innego producenta. A tak nie pozostaje nic innego jak tylko czekać na pojawienie się wymienionych wyżej usterek
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Chociaż liczę, że moja najprostsza, prymitywna wersja focusa przed częścią z nich mnie uchroni (wolnossąca benzyna, brak bajerów w wyposażeniu).
Z drobiazgów, które u mnie wystąpiły (przebieg 5000 km):
-lekko skrzypiący przy puszczaniu pedał sprzęgła - czasem słychać, czasem nie, więc na razie nie zgłaszałem do ASO
-przód zawieszenia pojękuje na niektórych progach, ale o dziwo wczoraj na jednym z takich, gdzie zawsze jęczało była cisza - więc znowu się to nie kwalifikuje do aso
-na jednaj z felg odbarwił mi się znaczek forda (niebieskie tło zlazło) - to pewnie też nie do wymiany
No i na razie tyle. Zauważyłem też że silnik głośniej warczy i jakby więcej szumów wpada do kabiny przy prędkościach powyżej 110 km/h. W czerwcu jadę nad polskie morze, a pod koniec sierpnia trasa do Włoch - zobaczymy co wtedy wyjdzie
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.