Temat: [Mondeo 2007-2014] Listwy chrom przy szybach
View Single Post
Stary 08-04-2015, 20:51   #522
Kamo04
ford::beginner

Imię: Kamil
Model: Mondeo MK IV
Silnik: 2.5T
Rocznik: 2008
Domyślnie Re: Listwy chrom przy szybach

OK. Cyknę z bliska. Przyglądając się z bardzo bliska idzie spostrzec, że to nie oryginał aczkolwiek wg mnie trzeba być mocno "czepliwym" Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Ogólnie dobrze te listwy się trzymają i nie odstają nigdzie. Taśma klejąca nie jest bardzo gruba, choć mogłaby być nieco cieńsza. Nie reklamuje, ale kupiłem tą: http://allegro.pl/show_item.php?item=5155542060 Pierwszą paczkę taśmy dostałem od teścia ale było jej mało - chyba była z niemiec przywieziona. Drugą kupiłem właśnie na allegro i wygląda tak samo chociaż powątpiewam czy oby taśma klejąca jest 3M - na niemieckiej była. Zobaczymy teraz jak z trwałością tego upiększacza Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Bump:
Cytat:
Napisał jarojaw Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Edit: doczytałem - listwy z all...o :-) 21 mm to nie o 1 mm za wąska?
Czy za wąska... Hmmm. Myślę że nie. Wg mnie jest akurat. Ładnie całą uszczelke pokrywa.

Istotne żeby nie była tylko za wysoka. Ta ma ok 3-4mm łącznie z taśmą. Na aukcjach sprzedawcy oferują też 21mm szerokie ale wysokie na 6-7mm. Taka odpada.

Ostatnio edytowane przez Kamo04 ; 08-04-2015 o 20:57
Kamo04 jest offline   Odpowiedź z Cytatem