Cytat:
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. audiofilem nie jestem, ale niestety kolega racji nie ma. Filtry takie wykorzystują pasywne elementy i do częstotliwości ~3kHZ "tną dolne pasmo" jak leci (żal jest tych niskich tonów Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ) właśnie po to aby wyeliminować częstotliwość pisków. A że przy okazji wycina dźwięk "właściwy" to niejako gdzie drwa rąbią tam i wióra lecą Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.. Sprawdzałem praktycznie i organoleptycznie dźwięk przed wpięciem filtra i po wpięciu. Różnica jest. Kwestia tego czy akceptowalna czy nie.
pozdrófka
|
Ja różnicy nie słyszę .porównywałem dźwięk z płyta cd i usb. Mam NXa i różnicę słyszę ale pomiędzy właśnie NX a radiem sony ( oczywiście na plus dla NX. Nie wiem jak jest naprawdę ale gdzies czytałem , że w opcji z NX były wkładane lepsze głośniki a poza tym sam NX gra lepiej niż soniak.