@
belinea122
Widze, ze dokonalismy podobnej zamiany
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. u nas bylo Mk4 2008r 2.0TDCi 143km. Ja mam wrazenie, ze nowy lepiej idzie, pomimo, ze moj tato teraz smiesznie jezdzi, ma nalecialosci z dizla i ciagnie silnik tak jakby czerwona kreska byla przy 5tys obrotow, on zreszta jezdzi na sluch i zmienia bieg jak uslyszy taki warkot, jak w dotychczasowym dizlu, pomimo tego mam wrazenie, ze nowe auto lepiej sie zbiera (zreszta silnikowi na dotarciu taka jazda nim sie przestawimy na zdrowie raczej wyjdzie).
Teraz jest ciekawe wrazenie, nie wiem czy koledzy z 1.5 EB tez je maja, ze jak sie przyspiesza to tak jakby..samochod nie ma masy, nie czuc w ogole ze cos wazy a cos pod maska ta wage ciagnie tylko samochod poprostu...idzie...staram sie to opisac najlepiej jak umiem
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
@
Rothmans
Podaj mi prosze jakies zrodlo, ktore porownuje mase obu generacji, bo z tego co ja slyszalem i w salonie chyba tez o tym wspominali to nowy jest 80-100kg lzejszy.