Cytat:
|
Dokładnie tak miałem 3 foki przedliftowe i mam jedną poliftową, jakość materiałów jest o wiele gorsza w polifcie, na pierwszt rzut oka tego nie widać, jako przykład moge podać boczki materiałowe w bagażniku w polifcie się ledwo trzymają jak napakujesz do schowków i klapa od koła zapasowego przedtem była na zawiasach a w polifcie na zaginanych plastikach nawet bez zamknięć.
|
dodam tylko że foki przed liftem wyglądają dużo lepiej jak po lifcie
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. przynajmniej jak dla mnie, chociaż napewno nie tylko ja tak myśłę
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Bump:
Cytat:
|
To nie będzie przypadkiem strzałka informująca o konieczności zmiany biegu, jeśli chce się jechać oszczędnie i eko? ;>
Xperia Z1 tap tap
|
tak to będzie "strzałka informujaca o zmianie biegu na wyższy" ale czy to jest do oszczędnej jazdy albo EKO? chyba nie bo ta strzałka informuje o zmianie biegu przy 5-6 tys obrotów
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. więc eko i oszczędnie to to raczej nie jest.. (strzałka głownie występuje w Foce RS)
https://www.youtube.com/watch?v=5-jkZVaMAsk na filmiku to dobrze widać. Pozdro