View Single Post
Stary 14-04-2015, 20:18   #1
qubac
ford::average

Imię: Grzesiek
Model: Focus MK2 lift
Silnik: 1,6 100KM
Rocznik: 2008
Domyślnie Tunel środkowy - przycisk Ford Power - czy da się zastąpić?

Witam,

Pytałem już o to w dziale Kupię, ale chyba mało osób go odwiedza. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Zwracam się z pytaniem do posiadaczy Focusa, może już ktoś to sprawdzał bądź wie.

Chciałbym zamontować tunel środkowy z podłokietnikiem w Focusie MK2 po liftingu (2008 r.).

Ciężko znaleźć taki w dobry stanie na popularnych aukcjach bez przycisku Ford Power. Moje pytanie brzmi:
Czy jeśli zamontuję tunel z dziurą na przycisk Ford Power, a nie posiadam go w wyposażeniu, czy da się go zastąpić na przykład gniazdem 12V? Może da się go zasłonić czymś, panelem z innego tunelu?
Wiem, że do niego trzeba podpiąć wtyczkę, czy będzie ona w moim Focusie skoro nie mam tego przycisku? Czasem w schowku w podłokietniku jest gniazdo 12V, skąd bierze zasilanie? Również są wersję z gniazdem AUX. Na pewno potrzeba tam jakiegoś kabla Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Łatwiej znaleźć chyba tunel z tym przyciskiem, dlatego rozważam montaż takiego. Bo domyślam się, że będzie pasował.

Z góry dzięki! Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
qubac jest offline   Odpowiedź z Cytatem