View Single Post
Stary 16-04-2015, 09:17   #1
Michał Nowina

Domyślnie Klub Forda Transita

Droga Administracjo. Mam nadzieję, że nie wyleci ten temat, z powodu złej lokalizacji. Jezeli jest coś nie tak, to proszę wpierw napiszcie i go przerzucę gdzie trzeba Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Jestem posiadaczem Forda Transita i bardzo polubiłem to auto (delikatnie powiedziane Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. )
Na całym świecie są kluby miłośników tego modelu. Organizują zloty, rajdy i chwalą się swoimi autkami. Pomyślałem sobie, dlaczego by nie zrobić czegoś takiego u nas? To dopiero pomysl, ale założyłem już w tym celu grupę na Facebooku, żeby spróbować znaleźć zapaleńców Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Podaję poniżej linka do niej. Jeżeli jesteście zainteresowani, to proszę zajrzyjcie tam i spróbujmy ruszyć coś razem Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Pozdrawiam i zapraszam.

https://www.facebook.com/groups/888917671146530/
  Odpowiedź z Cytatem