Odp: Focus MKIII pomoc w ocenie Strzelce Opolskie
Dokładnie, ja żonie w zeszłym roku kupiłem focusa mk2 1.6 101 koni, benzyna z 2010r.(wtedy przebieg 71tyś., ani jednej ryski i wszędzie ta sama grubość lakieru, pełen serwis) za 6750euro (pełna faktura z salonu, nawet facetowi nie proponowałem wpisywania niższej kwoty bo odebrałby mnie jako ,,polaczka cwaniaczka") + opłaty. ktoś powie że przepłacone, no ok. ale przepłacone za co??? :-) za autentyczny przebieg, auto po I właścicielu, kupowane bezpośrednio od dealera forda gdzie facet zostawił to auto w rozliczeniu i tam kiedyś go kupił jako nówkę??? Otrzymana pełna pisemna gwarancja ford assistance, która za miesiąc się kończy ale nie była ona potrzebna :-) Za takie pieniądze mk3 w dobrym stanie się nie kupi co w ofercie jest!!!!!!!Dobrze że facet po ang. gadał bo żona anglistka załatwiła sprawy z zakupem :-) Za niedługi czas i ja będę stał przed zakupem (tym razem focus mk3 st 250) swojego auta i zapewne znowu dokonam zakupu na własną rękę u dealera. Tam można znaleźć super furki ale nie za mniejszą kasę niż u nas - to nie możliwe i trzeba uważać na kanciarzy turasów brudasów!!! NIE DAJCIE SIĘ KLUBOWICZE HANDLARZOM !!!! niech sami jeżdżą tym badziewiem co ściągają!
Ostatnio edytowane przez jarekfxsilver ; 16-04-2015 o 19:56
|