Cytat:
|
Zauważyłem że jak już wpłacisz zaliczkę to już za reszte koszą, domowilem sobie belki dachowe cena katalogowa 905 zl upust jaki mi dali uwaga całe 55zł, z ciekawosci zadzwonilem do innego dealera to nic mi nie chcial dać, szok w oplu czy w innych markach zawsze na akcsoria fajne rabaty dawali a tu nic
|
Daruj sobie biner te belki za tyle kasy. Byłem w Warszawie na ul. Popularnej; do końca kwietnia mają promocję: 25% rabatu. Podobno to promocja Forda więc wszędzie za tyle powinieneś kupić. Wychodzi niecałe 700 PLN. Oczywiście oryginalne. Jakość naprawdę w porządku, nawet klucz dynamometryczny jest w komplecie.
Co do odbiorów to miałem mieć na 19 kwietnia a teraz okazuje się, że jeszcze w fabryce stoi i ma być u dealera na 9 maja.
Dzisiaj widziałem na ulicy czerwone kombi MK5 ale tym razem nie było słońca a auto było brudne. Wyglądało nieciekawie w porównaniu z błyszczącą w słońcu czerwienią. Coś czuję, że często na myjni będę a zaraz po kupieniu jadę zrobić nano powłokę.
W kwestii nagłośnienia "premium". Na testowej jeździe słuchałem i brzmiało lepiej niż moje SONY 6000 w MK4. Ja jednak głośno muzyki nie słucham na co dzień więc mi to rybka. Wziąłem pakiet z tym nagłośnieniem ze względu na kamerę cofania.
A wracając do tematu wątku to widziałem B8 na szarych 18". Auto śmiesznie wyglądało bo felga i opona są duże ale na szerokość wydają się wąskie. Wygląda jak koła rowerowe. Coś VW skopał z tym rozmiarem.