no patrze tez na ebay i np. taki modul
http://www.ebay.com/itm/FORD-MONDEO-...item3aa61807f1
A to znaczy ze wtyczka MUSI byc przystosowana do srodkowej grupy pinow zawierajacej 5 par. Moja umie tylko 4 pary
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
czyli nawet jakbym chcial wymieniac modul to bym musial wymieniac i wiazke?
Pomijam fakt, ze przegladajac ofery, nie trafilem jeszcze na modul zaczynajacy od 9G9T a rownoczesnie posiadajacy te 2 pierwsze piny. Nie jestem pewien czy by u mnie smigal modul 7G9T. A to bym musial jeszcze dobrac taki co ma Keyless etc.
czyli co? zostalo ciagnac kabelki ze skarpetek?
Bump: Znalazlem na ebay moduly 9G9T14B533HC, 9G9T14B533CC ktore ma pierwsza pare. Ale w rezultacie daje to srodkowa grupe o 5 parach - swojej wtyczki do tego nie podepne
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Bump: Wroc.. to jest zludzenie optyczne tworzone przez ten czerwony plastik we wtyczce.
Jest 9 par o rownych odstepach miedzy soba.
Czyli wtyczke mam ok ale faktycznie modul wykastrowany.
Pytanie czy jaki modul kupic zeby sie nie wykastrowac z Keyless
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. im wiecej pinow tym lepiej? Moze od razu przyszlosciowo umiejacy pamiec lusterek