Temat: [Mondeo 2007-2014] Podświetlenie przestrzeni na nogi z tyłu
View Single Post
Stary 18-04-2015, 19:00   #239
MaXyM
ford::expert

Imię: Michał
Model: Mondeo MK5 FL Vignale
Silnik: 2.0EcoBlue
Rocznik: 2020
Domyślnie Odp: Podświetlenie przestrzeni na nogi z tyłu

no patrze tez na ebay i np. taki modul
http://www.ebay.com/itm/FORD-MONDEO-...item3aa61807f1

A to znaczy ze wtyczka MUSI byc przystosowana do srodkowej grupy pinow zawierajacej 5 par. Moja umie tylko 4 pary Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
czyli nawet jakbym chcial wymieniac modul to bym musial wymieniac i wiazke?

Pomijam fakt, ze przegladajac ofery, nie trafilem jeszcze na modul zaczynajacy od 9G9T a rownoczesnie posiadajacy te 2 pierwsze piny. Nie jestem pewien czy by u mnie smigal modul 7G9T. A to bym musial jeszcze dobrac taki co ma Keyless etc.

czyli co? zostalo ciagnac kabelki ze skarpetek?

Bump: Znalazlem na ebay moduly 9G9T14B533HC, 9G9T14B533CC ktore ma pierwsza pare. Ale w rezultacie daje to srodkowa grupe o 5 parach - swojej wtyczki do tego nie podepne Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Bump: Wroc.. to jest zludzenie optyczne tworzone przez ten czerwony plastik we wtyczce.
Jest 9 par o rownych odstepach miedzy soba.
Czyli wtyczke mam ok ale faktycznie modul wykastrowany.

Pytanie czy jaki modul kupic zeby sie nie wykastrowac z Keyless Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. im wiecej pinow tym lepiej? Moze od razu przyszlosciowo umiejacy pamiec lusterek

Ostatnio edytowane przez MaXyM ; 18-04-2015 o 19:14
MaXyM jest offline   Odpowiedź z Cytatem