Temat: [Mondeo 2007-2014] Licznk Convers+ zmiana mil na km
View Single Post
Stary 19-04-2015, 14:07   #7
tedi_k
FCP member

Imię: Tadeusz
Model: Mitsubishi Outlander PHEV, C-max Energi (USA) PHEV
Silnik: 2.4 PB, 2.0 PB wolnossące cykl Atkinsona - hybryda plug-in
Rocznik: 2019, 2016
Domyślnie Odp: Licznk Convers+ zmiana mil na km

Cytat:
Napisał sashxxx Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Dziś kolejny dzień walki z eepromem Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ktoś kiedyś na forum powiedział że to nie takie proste ustawić conversa na przebieg 0 km ��
No bo nie jest to takie proste. Trzeba użyć w Twoim przypadku programatora. Np. kolega leszcz nie ma i raczej mieć nie będzie... Podobnie mayak - jak go znam.. Ja mam carproga, ale nim robię tylko to co robi przez OBD...
Tak więc powodzenia w stworzeniu narzędzia robiącego nowoodkryte funkcje przez OBD2! Wtedy dopiero będzie to wiedza szerzej przydatna.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

A tak na marginesie - GRATULACJE! Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Samozaparcie godne podziwu zważywszy na użyteczność... Wyciąganie conversa dla zmiany (resetu) przebiegu np. w S-maxie - byłbym pełen podziwu!!!

Ja tam wolę to robić podłączony do OBD2 siedząc z kompem na kolanach w samochodzie. I do tego "nie wspierając Rosjan"...Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Czyli tego akurat nie robię UCDSem ("wspieram" kolegę oriona512).

Ostatnio edytowane przez tedi_k ; 19-04-2015 o 14:10
tedi_k jest offline   Odpowiedź z Cytatem