View Single Post
Stary 23-04-2015, 10:26   #1636
main91
ford::beginner

Model: Mondeo MK IV, mondeo MK V
Silnik: 2.0 TDCI 140KM, 2.0 TDCI 180KM,
Rocznik: 2007, 2015
Domyślnie Odp: Mondeo MK5 vs konkurencyjne auta

Cytat:
Napisał sseebbaa1 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
A może poczekać i pod koniec roku odebrać Mondeo w wersji ST, co? Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

http://forum.fordclubpolska.org/showthread.php?t=223692

To będzie cudne autko, z opcją na stosunkowo łatwe podniesienie mocy do nawet 400 KM Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Niestety ale już 3 miesiące temu auto zamówione więc niedługo odbiór a czy ST będzie pod koniec roku to sprawa niepewna, gdy zamawiałem swoje auto musiałem zwiedzić kilka salonów i wykonać sporo telefonów. Efekt - na te same pytania od każdego inna odpowiedź ... nie mówiąc już o tym że nawet ford polska nie maił zdjęć pakietu stylizacyjnego ... a w jednym z salonów pokazali mi zdjęcie wersji "vignale" i powiedzieli, że tak wygląda pakiet stylizacyjny. Inna sprawa podwójny wydech nawet w katalogu jest napisane że 2 końcówki z polerowanej stali nierdzewnej są w standardzie w najmocniejszych wersjach silnikowych benzyny i diesla w salonie nie wiedzieli czemu na katalogu wersja ma 2 końcówki a wersja demo, którą mają na stanie ich nie ma. Wniosek, handlowcy nawet nie zapoznali się z podstawowym katalogiem.
main91 jest offline   Odpowiedź z Cytatem