Cytat:
|
Podejrzewam kończące się koło pasowe wału korbowego.
|
No ciekaw jestem po czym to wywnioskowałeś jak kolega nawet maski nie podniósł tylko czaił się z tą kamerką jak złodziej jakiś i to od strony kierowcy, a koło mamy po drugiej stronie .... Może dwumasa, sprzęgło, skrzynia - bóg wie co
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Może kot siedzi pod maską i gra na pokrywie zaworów jak na perkusji
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Dziwi mnie, że ktoś coś nagle usłyszy w aucie i od razu na forum wali, a sam nawet durnej maski do góry podnieść nie może, by się przyjrzeć i mniej więcej ocenić skąd podejrzany dźwięk dochodzi ... Ja rozumiem, że podniesienie maski to rzecz bardzo skomplikowana, bo trza autko zgasić i z kluczyka otworzyć ale bez tego to można zrobić tyle co stwierdzić, że z silnikiem coś się dzieje i tyle
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.