Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Udało mi się odczytać zawartość mikrokontrolera MAC7116 ale niestety na razie nie mogę dostać się od zewnętrznego flasha po jtagu
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Po zgraniu zawartości MAC7116 w Convers ver.946(chyba bo nie pamiętam) i wgraniu tej zawartości do najstarszej wersji Conversa menu trochę szalej bo nie można wejść do głębszego menu
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. W trybie test pokazuje ver 946
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Po podłączeniu ids-a wykrywa nowsza aktualizacje i flas***e do ver.1007 i po tym zabiegu najstarsza wersja Conversa ma soft 1007 już w 100% działajacy. Do odczytu MAC7116 uzyłem J-linka. Odczyt w formacie bin a nie vbf. Gdyby dało się odczytać po jtagu zawartość zewnętrznego flasha to samym j-linkiem moza przeprogramować najstarsze wersje Conversa na ver.1007