Cytat:
Każde nowe tak się zachowują. Poczekamy na Twoją opinię jak opony będą miały ze 30 tys. km na liczniku. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
To chyba naturalne, że po jakimś przebiegu opony tracą swoje właściwości. Pokaż mi w takim razie oponę, która po 30 tys. km zachowuje się identycznie jak nowa. No i co do tego ma przebieg? Jeden zrobi po mieście 30 tys, przy częstym hamowaniu, a drugi na trasie hamując przeważnie silnikiem. Takie porównywanie naprawdę niczego nie wnosi. Wyraziłem swoją opinię na temat zakupu w danym sklepie i tego, jak się zachowują w Maxie i tyle. A pisanie, że zobaczymy co będzie gdy coś tam coś..... to wiesz... wybacz.... Będą zjechane po sezonie, jeśli zrobię znowu 30 tys, to na przyszły sezon będą nowe! Jeżeli widzę, że opona nie przejeździ mi całego sezonu to i tak kupuję nowe, żeby nie bawić się kilka razy w przekładki.
Pozdrawiam i życzę nawet 200 tys. km na jednym kpl
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.