Cytat:
|
Tak jeżdżą słoiki w warszawie...
|
Nie rozumiem dlaczego obrażasz ludzi spoza dużego miasta przy okazji złamania przepisu drogowego. To, że ktoś w obcym dla siebie mieście popełnił błąd lub nie zauważył znaku nie świadczy, że jest ze wsi. Ja skończyłem szkołę w swojej prowincji, większość spraw załatwiam w swojej prowincji a jak już muszę jechać do Warszawy to stać mnie kupić sobie jedzenie i nie wiozę kiełbasy ze sobą więc nie uogólniaj. Powiesz "po co do nas przyjeżdżasz?" Po to, że część urzędów, szpitali i instytucji jest właśnie w stolicy. Gdybym mógł wszystko załatwić u siebie to bym Wam nie smrodził w Waszej stolicy.
Swoją drogą ja nie zamieszczam tu filmów z opisem "jak Warszawiak jeździ po wsi" bo mnie ludzie nie przeszkadzają jak przyjadą z Warszawy na działkę
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Sam nie szanuję ludzi, którzy uczą się/ pracują w stolicy a w niedzielę na prowincji szpanują że oni "w stolycy się uczą/pracują" i udają wielkich panów. Nie należy jednak szufladkować ludzi, w aucie na WZ, WGR, WOT możesz spotkać człowieka równi inteligentnego niż Ty a na blachach stołecznych kompletnego imbecyla, który się zainstalował w stolicy dzięki znajomościom lub wazelinie.
Jeden post już się oparł o moderację za "słoika". Widzę, że nadal prowadzicie tu dyskryminację ze względu na pochodzenie a podobno w dużych miastach jest wyższy poziom kultury niż na wsiach.