View Single Post
Stary 26-04-2015, 17:18   #1677
Bobini
ford::beginner

Model: Mondeo mk5
Silnik: 1.5 EcoBoost
Rocznik: 2015
Domyślnie Odp: Mondeo MK5 vs konkurencyjne auta

ICE to moduł powiadamiania służb ratowniczych o wypadku. Pomimo tego, że nie mam nawigacji, samochód i tak zna swoją pozycję (było już tu o tym) i po podłączeniu telefonu zadzwoni po kolizji i powiadomi o tym kogo trzeba. Tyle, że nie wiem, jaki ta funkcja ma związek z wersją radia.

Zrobiłem już prawie, dwa tysiące kilometrów i czas na małe podsumowanie. Najbardziej interesujące to spalanie - wrzucałem już info po trasie - 6,4/100 km. Teraz, po 800 km w mieście, średnie spalanie wzrosło do 8,5/100 km i trzyma się tej wartości. Jak dla mnie zupełnie ok. Przy tankowaniu okazało się, że bak jest mniejszy niż myślałem. Ale to nie wada auta tylko moje gapiostwoGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Silnik 1.5 EB jest fajny do spokojnej jazdy. Nie ruszam spod świateł jakby to był start formuły 1 i jeżdżę raczej zgodnie z zaleceniami kompa co do zmiany biegów. Chociaż jak trzeba to i przeciągnę go w wyższe obroty, ale będę szczery - nie wgniata w fotelGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Na trasie to już inna bajka, bo od 80 do 120 przyspiesza bardzo ładnie. Troszkę dziwne działa sterowanie oświetleniem wewnętrznym, zwykle mam je wyłączone, ale jak włączyłem, nie potrafiłem wyłączyć. Radio nie wyświetla długich nazw plików i je ucina po chyba 30 znakach. Za to, kiedy puszczam muzykę z youtube albo deezera przez telefon, do przyciski play/pauza i przewijanie normalnie działają. Kolejną sprawą jest coś, co obawiałem się, że będzie wadą a okazało się pozytywem. Mam pełnowymiarowe koło zapasowe, więc podłoga w bagażniku jest dużo wyżej. Ale co się okazało ostatnio? Że w takiej konfiguracji, kiedy położę oparcia kanapy, mam płaską podłogę. Hmm, nie wiem co jeszcze. Generalnie nie żałuję zakupu. To chyba najważniejszeGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Cytat:
Napisał kruger Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Bobini, ja mam zamówione conectivity i jest tylko info w ETIS, ze mam 12 głośników. Chyba, że źle szukam...
VIN: WF0EXXWPCEFE73169
Rzeczywiście, jest tylko informacja o liczbie głośników. Dziwne. Spójrz na moją konfigurację (WF0EXXWPCEFK24360), może dlatego, że ja mam titanium?

Ostatnio edytowane przez Bobini ; 26-04-2015 o 17:23
Bobini jest offline   Odpowiedź z Cytatem