Owszem. Gdybym nie studiował Allegro od kilku dni, to bym tu nie pisał
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Na Allegro po pierwsze, większość mieszków wraz z ramką są do skrzyń z tunelem bez podłokietnika, czyli te mniejsze. Piszę większość, bo nie zadawałem pytania przy każdej aukcji. Na niektórych odpisali mi podając wymiary ramek i niestety, wszystkie za małe.
Po drugie szukałem używanych, szukałem podłokietników znów (żeby może samą ramkę wyłapać), ale niestety bez efektów.
Na OLX znalazłem właśnie Focusa MK2 po liftingu na części, rozbitego. Tak jak mówiłem, dzwoniłem w sobotę do sprzedającego, ale był pijany (w tle odgłosy imprezy) i mówił, że "nie ma" (cokolwiek to mogło znaczyć), ale na koniec rozmowy burknął "zadzwoń w poniedziałek"...
Tak więc wszelkie serwisy aukcyjne na razie mi nie pomagają w znalezieniu tej części.
Oczywiście (co już w tym wątku wspomniałem) jest jeszcze ASO, ale cena od 450 zł do 1200 zł w zależności od wersji troszeczkę odpycha.
W mojej okolicy na szrotach nie mają takiego Focusa. Dlatego proszę o pomoc
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Może ktoś ma blisko na jakiś szrot i znajdzie coś takiego...