Cytat:
|
Też nie jestem elektrykiem (tylko humanistą). Ale mam lutownicę, odsysarkę, konektorki i dziesiątki sztuk innej drobnicy. Do tego nie potrzeba kończyć szkoły czy studiów. A dzięki forum internetowemu stało się to jeszcze łatwiejsze.
Ale fakt, rośnie nam teraz pokolenie ludzi lewych do wszystkiego, który z byle pierdołą do ASO zajeżdżają. Ich wybór.
|
Mowiac,ze nie jestem elektrykiem nie mialem na mysli wyksztalcenia...tylko brak szerszej wiedzy w tym temacie. Lewy chyba nie jestem do konca,bo sam i z tego co wiem jako jedyny dolozylem do forda keylessentry...moj tutorial jest na forum. Lutownice tez mam
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum....i lutuje rozne rzeczy...np w laptopie wyminie gniazdo zasilajace
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.. Jednak nie wymysle sam ukladu scalonego, nie polacze scalakow w jakis ekstra nowoczesny mini komputer i mam problemy z czytaniem schematow,bo nie znam oznaczen na nich. O to mi chodzi mowiac...nie jestem elektrykiem. Znam swoje braki w wiedzy i sie do nich przyznaje...to, ze Ty spedziles nad czyms jakis czas...i jako humanista poznales jakis temat... nie znaczy wcale,ze jak ktos inny tego tematu nie liznal to juz jest lewy... szczegolnie jako humanista powinienes o tym wiedziec, bo podobno macie wieksza wrazliwosc na innych. Spoko...dzieki za ten filtr...i moze troszke wiecej wyrozumialosci
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.. Takie odpowiedzi i komentarze zaczynaja mnie zastanawiac po co jest forum i dla kogo...tylko dla wybranych z wiedza na poziomie inzyniera???? Gdym taka wiedze posiadal...nie potrzebowalbym forum. Sam fakt,ze pytam swiadczy o braku jakiejs tam wiedzy...wole spytac madrzejszych...a tu jest pomoc...ale i przy okazji lup po lapach...ehhh.