View Single Post
Stary 29-04-2015, 13:53   #50
ssakznadodry
ford::amateur

Model: mondeo MK3,MK4,MK5
Silnik: 2.0TDCI, 180+ PS
Rocznik: 2008,2011,2015
Cool Odp: Jakie macie terminy odbioru z salonu ?

Cytat:
Napisał xxfordxx Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Bo nie wziąłem kredytu ,, Prosze Pana tak sie nie robi , (że nie wziąłem u niej droższego kredytu) przecież ja dałam Panu taki wysoki rabat " czyli 11 procent Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. , czytając inne posty okazuje sie że wcale nie taki duży i że sprzedajac mi droższy kredyt50/50 nie zarobi dodatkowej prowizji. Zadzwoniłem do innego salonu w Łodzi , dzień do nocy wszyskiego sie dowiedziałem jakie sa procedury i ile max zajmują,przed chwila otrzymalem info zFORD POLSKA ze auto jest juz w salonie, natomiast Pani sprzedawczynie twierdzi ze auta nie ma....Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Mogę się mylić ale obiła mi się o uszy następująca procedura:
-- salon dostaje samochód ze składu po wystawieniu faktury klientowi ( odbierającemu/leasingodawcy)
-- więc jak nie dogadaliście się z finansowaniem to faktury nie ma i auta nie mogą ściągnąć do odbioru
-- rabat 16 procent to wartość potwierdzona nie tylko z mojego salonu - zwłaszcza za auto z dodatkowymi opcjami.
ssakznadodry jest offline   Odpowiedź z Cytatem