Temat: [Mondeo 2007-2014] jaki rozmiar opon lub kół ?
View Single Post
Stary 29-04-2015, 21:52   #1763
Radi73
ford::average

Imię: Radosław
Model: FORD Mondeo Mk4 Titanium
Silnik: 2.0 TDCi (140 KM)
Rocznik: 2007
Domyślnie Odp: Rozmiar i opony co polecacie?

Cześć, ja jak zwykle od 3-lat i ciągle niezmiennie wychwalam markę VREDESTEIN - obecnie model ULTRAC SESSANTA 235/45R17 94Y ZR. To już 4 opona tej marki z którą obcuję, ale najbardziej sportowy model i jestem ją na tą chwilę po trzech tygodniach zachwycony. Są bezszelestne, a myślałem że SPORTRAC 5 są mega ciche... Kapitalnie trzymają się drogi oraz precyzyjnie przekazują to co sobie kierowca zamierzył. Pomimo sporej szerokości ,,nie myszkują". Dodatkowo jak na niski profil dają niezakłócony niczym komfort, co wprawia mnie w jeszcze większe zdumienie. Wygląd oczywiście nie do końca jest najważniejszy, lecz nie ukrywam to najpiękniejsza opona jaką miałem Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. i faktycznie ludzie się oglądają Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Jestem z Vredestein-em od wyżej wspomnianych 3 lat i na długo, długo się to jeszcze nie zmieni. Polecam bo to wciąż Made in Netherlands... Oranje górą!!!!!!!!!!!!!

Ostatnio edytowane przez Radi73 ; 10-06-2015 o 20:42
Radi73 jest offline   Odpowiedź z Cytatem