View Single Post
Stary 30-04-2015, 19:33   #70
chase1
ford::average

Model: Mondeo MK4
Silnik: 2,0 TDCI
Rocznik: 2008
Domyślnie Odp: Nie działająca klima przyczyny natury elektrycznej.

Cytat:
Napisał chase1 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Da się coś zrobić z nieprzerobionym ELM ?
Odpowiem na własne pytanie - da się Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Zainstalowałem FORScan. Po resecie klima się załączyła. Inna sprawa, że ledwo chłodzi - byłem ponownie w serwisie klimatyzacji - "coś jest nie tak".
Nabili jeszcze raz układ nie kasując ani grosza i zaprosili na przyszły tydzień.
Niestety - wizualnie nie widać nigdzie wycieków - sugerowali, że może gdzieś jest wąż/rurka zagięta, sam nie wiem co o tym sądzić.

bodziofila - u mnie był uszkodzono przy samej wtyczce, na zagięciu gdzie wchodzi do peszla. Niestety - sam szukałem odpowiedzi na pytanie które zadałeś wyżej i odpowiedzi nie znalazłem.

Cytat:
Napisał bodziofila Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Tu dodam ulatwienie nie trzeba mostkowac pinow wystarczy zdjac oslone z przekaznika i podniesc lapke ktora zalacza
Co podnieść ?
chase1 jest offline   Odpowiedź z Cytatem